#title#
Tips & tricks

Trädgårdstips från Heijnen Växter

Trädgårdstips från Heijnen Växter

Heijnen Växter arbetar med olika odlare som odlar trädgårdsväxter med stor omsorg och på ett hållbart sätt och som sedan erbjuds i vår webbshop för trädgårdsväxter. Att odla dessa växter kräver stor skicklighet. Ibland kan det ta år innan trädgårdsväxter är redo för försäljning. Hur underbart skulle det vara för dessa växter att komma till sin rätt i din trädgård?

Heijnen Växter gillar därför att informera kunderna om hur man tar hand om växterna ordentligt för att få maximal njutning av trädgården eller balkongen.

Hjälp med trädgårdsskötsel

Växtexperterna på Heijnen Växter skriver regelbundet intressant innehåll om allt som har med trädgårdsskötsel att göra. Detta inkluderar beskärningsinstruktioner, hur man skyddar växter under frost, korrekt vattning eller gödsling av växter. Kort sagt olika praktiska och användbara tips som kommer att gynna trädgårdsväxternas tillväxt och blomning!

Har du en trädgårdsfråga eller ett förslag som definitivt bör inkluderas som ett blogginlägg? Om så är fallet, vänligen kontakta oss, och vem vet, våra växtexperter skriver kanske en trevlig artikel om det!