Förpackad med kärlek,
för dig!

#title#

Överraskande hållbart!

Världen
  • Tillverkad av FSC-certifierad kartong
  • Helt plastfri
  • Helt återvinningsbar

På väg och väl omhändertagen!

Låda

Strax före avgång vattnar vi växterna ordentligt så att de inte torkar under transporten.

Levererad med kärlek

Träd

Ta ur växterna från förpackningen efter leveransen och vattna dem efter behov.

Tips för plantering

Förpackad med kärlek, för dig!

Vår unika växtförpackning

Om vi är stolta över något på Heijnen Växter är det vår växtförpackning. Vi har utvecklat vårt eget unika sätt att förpacka våra 9x9 cm krukväxter. Efter år av fortsatt utveckling och forskning lyckades vi skapa förpackningar som gör att växter kan levereras till ditt hem oskadade och snabbt genom en pakettjänst. Detta gör oss unika!

Leverans av växterna

Våra växter levereras av transportörer som specialiserat sig på pall- och pakettransporter. På så sätt ser vi till att du får färska växter och snabb leverans.

Växterna transporteras från plantskolorna till en central punkt och därifrån till depån. Från depån levereras de direkt till våra kunder.

Pallförsändelser

Vi levererar växterna med en (liten) leveransbil under den leveransvecka du valt. Exakt dag och tid för leverans är inte fastställt. Det kommer vara mellan tisdag och fredag från 08:00 till 18:00. För att säkerställa att växterna är av hög kvalitet och att de levereras till dig i optimalt skick, är växterna i plantskolan så länge som möjligt. Under sammanställningen av beställningen kontrolleras de noggrant för kvalitet igen. Växterna förpackas sedan noggrant för att skydda dem under transporten.

Du behöver inte nödvändigtvis vara hemma för leveransen av växterna så du behöver alltså inte ta en ledig dag. Om du inte är hemma kommer växterna placeras på en lämplig plats vid ditt hus eller din uppfart.

Vi transporterar växterna på pall eller i pallådor. Innan växterna lämnar plantskolorna får de mycket vatten så att de inte torkar under transporten. Vi lämnar pallarna hemma hos dig kostnadsfritt.

Paketförsändelser

Så fort din beställning når oss ser vi till att den kan inkluderas i nästa transport. Vanligtvis sker detta mellan 1 och 5 arbetsdagar efter mottagandet av betalningen. När dina växter är redo för leverans får du ett e-postmeddelande från oss med ett spårningsnummer som anger exakt datum och tid. Under normala omständigheter kommer leveransen att ske nästa arbetsdag. Beställningar förberedda för leverans på fredag levereras vanligtvis på lördag.

Förpackning och förberedelse av växterna för transport görs så nära avfärd som möjligt för att hålla växterna i toppskick. Vi levererar växterna ordentligt vattnade så att de inte torkar under transporten. Inte ens förseningar har en negativ inverkan på växterna på grund av vår förpackningsmetod. Vi föredrar hellre en jord som är något "torrare" än att den är för våt, eftersom växterna knappt förlorar någon fukt i förpackningen. Så det är ingen risk att den torkar ut!

På själva leveransdagen får du ett e-postmeddelande på morgonen (kolla din skräppostlåda) angående tidpunkten för leveransen. Du kommer då att veta inom vilken timme (till exempel mellan 10:00 och 11:00) din beställning kommer att levereras. Följ instruktionerna i e-postmeddelandet från vårt leveransföretag om du inte kommer att vara hemma vid den angivna leveranstiden. Det ger dig möjligheten att:

  • ändra leveransadress eller leveransdag;
  • få paketet levererat till en upphämtningsplats nära dig; eller
  • ge avlämningstillstånd (t.ex. under carporten eller vid ytterdörren)

Kort sagt finns det gott om alternativ för att få dina växter till ditt hem så snart som möjligt. När växterna har levererats är det bäst att genast ta ut dem ur förpackningen så att de kan "andas". Vattna växterna efter behov. Se vår sida med planteringsinstruktioner för tips för plantering.

 

Observera att din leverans kan försenas under perioder med hög efterfrågan eller på grund av andra oförutsedda omständigheter. I sådana fall kommer din beställning levereras till dig följande arbetsdag. Vi kommer alltid meddela dig om detta i god tid.

 

I praktiken

Förpackningsmetoden beror på mängden växter du beställer och storleken på trädet eller växten. Med nästan 50 års odlingserfarenhet vet Heijnen Växter bättre än någon annan hur man förpackar växter med hänsyn till 100 % bevarande av kvalitet i kombination med den mest ekonomiska transporten som möjligt. Det gör att växterna kan staplas utan kvalitetsförlust.

Se nedan hur vi paketerar våra växter så du vet vad du kan förvänta dig.

Anonym
24 november 2023
Mycket fina och kraftiga blodboksplantor. Blev glatt överraskad när de var så stora och fina då vi tidigare beställt från annan leverantör där plantorna var mycket små och tunna trots att de skulle vara "samma" storlek.
Anonym
27 oktober 2023
Jättefina växter bra packning och smidig. Leverans tack!
Anonym
24 mars 2023
Mycket fina plantor, bra förpackat! Andra omgången vi köpte, lika fina bägge gångerna! TACK för affären! :-)
Anonym
17 januari 2024
Detta är andra gången som jag beställer växter från dem. Bra kvalitet på växterna och inga problem med transporten.