Våra plantors och träds kvalitet

 Häckväxter Heijnen har funnits sedan 1976.

Vi har alltså stor erfarenhet av att odla häckväxter samt medelhavsväxter och -träd av hög kvalitet. Under alla dessa år har vi utvecklat våra egna kvalitetsstandarder och satsar alltid på högsta möjliga kvalitet. Våra plantor väljs därför av en kvalitetsjury och får ett certifikat.

Det är tydligt att plantorna och träden får extra uppmärksamhet hos oss. Mer än hos de flesta andra odlare. Vi planterar, omskolar, beskär och underskär (skär av rötterna under rotklumpen, så att plantan skapar nya rötter och så småningom får ett fylligare och bättre rotsystem) plantorna regelbundet. Det betyder att rotklumpen, som är plantans viktigaste del, får mest uppmärksamhet. Tack vare de extra insatserna som vi gör, primingen som vi som standard gör samt användningen av rätt mängd gödselmedel, har plantorna ett bra rotsystem. Detta gynnar plantan när den planterats i din trädgård.

Om du beställer hos oss, kommer plantorna att grävas upp för att sedan transporteras direkt till dig. Men först genomgår plantorna en kvalitetskontroll. Godkänd? Då skickas de med transportföretag som är specialiserade på att transportera växter och du kommer kunna njuta av de fina plantorna i din trädgård mycket snart.

Du bokar enkelt en leverans via vårt beställningssystem. Du beställer i en handvändning och kan förvänta dig att din beställning levereras till dig så snart som möjligt.

Har du frågor eller behöver du hjälp? Kontakta då vår kundtjänst via +46 (0) 84 37 37 097 eller info@hackvaxter-heijnen.se.