Corona update: We will still deliver your orders. Our carrier delivers the plants without any personal contact.

Vår Produktkvalitet

Vi har mer än 50 års erfarenhet av att odla och förädla häckväxter av hög kvalitet. Vi har utvecklat våra egna strikta kvalitetsstander och vi planterar enbart från de bästa arterna. Därigenom levererar vi plantor av högsta kvalitet till trädgårdsmästarna.

Hur vi garanterar kvalitet i våra häckväxter

Vi gör det genom att ge varje planta mer uppmärksamhet. Med bara fyra anställda i teamet blir alla involverade i alla faser. Vi planterar tillsammans, transplanterar och beskär våra plantor några gånger per år.

Vi tror att rotbollen är den viktigaste delen av plantan och vi lägger mer tid på den. Det är i princip vad som ger oss ett övertag gentemont andra plantskolor. Eftersom vi inte har alla växter i vår plantskola samarbetar vi med andra plantskolor som har samma filosofi vad beträffar häckplantskvalitet.

Vårt mål är att se till att häcken sticker ut så länge som man vill ha den i sin trädgård. När man tittar på våra foton får man ett korrekt intryck av våra häckväxter. Vi tror också att transporten är betydelsefull. Våra växter levereras av speditörer som har specialiserat sig på att transportera pallar till enskilda kunder. Detta gör att plantorna alltid anländer färska.

Vad gör oss annorlunda?

  • Våra plantor har ett gott rotsystem eftersom vi transplanterar, trimmar och beskär plantorna flera gånger om året och använder rätt mängd gödning
  • Alla plantor har personligen valts ut och bedömts baserat på kvalitet
  • Våra växter möter strikta kvalitetskrav och är certifierade
  • Alla plantor kommer färska från jorden och har inte lagrats i något förråd
  • Vi ger mer uppmärksamhet till alla häckväxter