Vår plantskola har funnits sedan 1976

I tre generationer har familjen Heijnen stått vid rodret för Häckväxter Heijnen.

Ramon Heijnen ansvarar nu för den dagliga driften av familjeföretaget, som i årtionden har odlat växter av hög kvalitet. I början koncentrerade vi oss på odling och försäljning av olika typer av häckväxter. Nu har vi utökat sortimentet med medelhavsträd och -växter.

Vårt företag ligger i Roggel, i södra Nederländerna, på 12 hektar mark. Först var Nederländerna vår huvudmarknad, men idag exporterar vi även våra växter till: Belgien, Tyskland, Österrike, Schweiz, England, Frankrike, Sverige och Danmark.

Växternas kvalitet har högsta prioritet hos oss. Detta är allmänt känt. Det är inte för inte som vi alltså i allt större utsträckning transporterar våra växter till andra länder i Europa. Eftersom vi odlar växterna själva, har många års erfarenhet och arbetar med ett relativt litet och mycket engagerat team, ser vi växterna växa bokstavligen och följer utvecklingen noga. På så sätt säkerställer vi att du får hem växter av högsta kvalitet, till din trädgård.

Och det är inte allt. Vi vidtar även extra åtgärder, så att risken för att växten ska dö är minimal. Dessa är omskolning, beskärning och underskärning (skära av rötterna under rotklumpen, så att plantan skapar nya rötter och så småningom får ett fylligare och bättre rotsystem). På så sätt stärker vi rotklumpen och plantan växer snabbare. Kontakta oss om någonting mot förmodan skulle gå fel. För vi fäster även stor vikt vid service. 

Vill du komma i kontakt med vår kundtjänst? Kontakta oss på +46 (0) 84 37 37 097 eller info@hackvaxter-heijnen.se.