Corona update: We will still deliver your orders. Our carrier delivers the plants without any personal contact.

Vår plantskola

Häckväxter Heijnen grundades av familjen Heijnen 1976.

I tre generationer har plantskolan levererat häckväxter av hög kvalitet.
Genom en kombination av vår erfarenhet, solidaritet och vårt åtagande att möta kvalitetskrav kan vi odla vackra häckväxter som våra kunder lätt kan odla i sina trädgårdar.

Plantskolans ägare: Ramon Heijnen

Vår plantskola ligger i det lugna samhället Roggel, vilket ligger i södra delen av Nederländerna nära tyska gränsen. Vår plantskola är ungefär 8.5 hektar stor och genom förädling och samarbete med andra plantskolor odlar vi växter av hög kvalitet.

Dessutom erbjuder vi extra tjänster såsom bra leveranser och en guide till hur man ska plantera och sköta sina häckväxter. Vi har ett brett spektrum av kunder, inklusive privatpersoner och trädgårdsmästare.

Vi säljer våra plantor över hela Sverige. Vi har gjort detta möjligt genom ett transportnätverk som vi är anslutna till. Detta gör det betydligt enklare att transportera plantor till våra kunders hem snabbt.

Vi har bara fyra anställda som arbetar i plantskolan – far, son och några andra anställda. Då vi bara har några få personer som arbetar på plantskolan kan vi säkerställa att våra kunder får växter av hög kvalitet. Vi är väldigt mycket kopplade till allt som händer på vår plantskola. Största fördelen med detta är att  varje arbetare kan fokusera på plantskolan. Vi har möjlighet att se varje planta växa och vi kan kontrollera och bidra till deras tillväxt.

Häckväxter Heijnen erbjuder enbart växter av kvalitet genom att kombinera passion och medarbetarnas samhörighetskänsla med åtagandet att försäkra att kvalitetsmålen möts.

Vi gör också många saker som andra plantskolor inte gör. Vi transplanterar, klipper och trimmar plantor regelbundet. Detta gör att plantorna får bättre rotbollar och växer väl. Detta gör att risken att misslyckas kraftigt minskar.